top of page

GOLFPAKKE

St_Arild_hål_9.jpg
St Arild flygfoto.JPG
St Arild GK logo.png

 

 

 

 

Vi driver også www.kullentours.com og skræddersyr oplevelser og ophold på Kullen for grupper (typisk +8). 

 

Vi samarbejder med områdets bedste hoteller, restauratører og eventudbydere og kan skræddersy teambuilding, friluftoplevelser, golf, klatring, havkajak, cykelture, vin- og ølsmagning, gastronomi, spa & wellness, vandring og meget andet, præcis efter jeres ønsker, behov og pengepung. 

S:t Arild Golfklubb

Denne pakke  kan ko​mbineres med et ophold på Villa Kullaberg Bed & Breakfast for op til 4 personer. Er i flere end 4 personer, så hør med os om øvrige overnatningsmuligheder.


S:t Arild er en anerkendt internationale bane af høj standard som rangerer blandt top 30 over Skandinaviens bedste 18-huls baner. (Golf Digest 2018). Der er også mulighed for 9-huls kortbane i samme gode kvalitet. 

Banen ligger kun 1.5 km fra Villa Kullaberg og i er naturligvis velkommen til at benytte vores mountainbike cykler (2 stk). Golfkøller kan lånes gratis i shoppen.  

B&B pakke med greenfee

- I pakken indgår samme ydelser som ved et almindeligt ophold på Villa Kullaberg B&B, dvs. morgenmad, cykler (2 personer) slutrengøring mv. 

- 2 overnatninger for 2 personer

- 1x greenfee for 2 personer på 18-huls banen S:t Arild.

Pris:  3880 SEK

Bookning
Du booker på samme måde som et B&B ophold - vælg de ønskede datoer i kalenderen og antal personer og vælg book nu, så kommer golfpakke op som en valgmulighed.

Se andre muligheder for grupper på www.kullentours.com

bottom of page